Lekkage en inspectie

Het onderhoud van het dak wordt vaak over het hoofd gezien. Laat daarom uw dak 1 keer per jaar inspecteren, om snel gebreken, lekkage en andere kopzorgen voor te zijn. met het watermerk service contract bent u jaarlijks voorzien van een inspectie van uw dak.
Een dak moet waterdicht zijn en uw woning of bedrijf  beschermen tegen de weersinvloeden van vandaag. De juiste keuze dakbedekkingen is daarom zeer belangrijk. Gaat het nu om nieuwbouw, bestaande bouw of gebruikte dak systemen.Watermerk is bekend met alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied. Reparatie van een bestaand dak met bitumen of een nieuw dak met dakbedekking van Firestone EPDM.


Watermerk kijkt naar de toekomst in dakbedekking. Daarom werken wij graag met Firestone EPDM(Rubber Cover). dit is vanwege de lange levensduur maar vooral vanwege de brandvrije verwerking.

Heeft u vragen of wenst u een offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bij Watermerk kunt u rekenen op vakkundig advies.
Een dakraam plaatsen is een goedkope manier om een ruimte te voorzien van licht. Daarbij is het belangrijk dat u de juiste kiest. Dakramen die meer dan 10jaar oud zijn, kunnen niet 1 op 1 vervangen worden. Hedendaagse dakramen worden dieper gemonteerd.
Informeer wat watermerk voor u kan betekenen